کیک آلبالو یک میان وعده تابستانی
 
مواد لازم  :   
       شکر: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
کره یا مارگارین: ۱۴۰ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
ماست: ۲۰۰ گرم
آلبالوی بدون هسته: ۲۵۰ گرم
پودر نان:  به مقدار کافی
 
   طرز تهیه:
۱-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
۲-قالبی با اندازه ای در حدود ۲۰ در ۲۸ سانتی متر را با کمی کره ذوب شده چرب کنید و کف آن اندکی آرد بپاشید.
۳-کره و شکر را در کاسه‌ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا سبک و رنگ آن روشن شود.۴-سپس تخم‌مرغ‌ها را داخل آن بشکنید و ماست را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۵-بعد از آن آرد و بکینگ پودر را به تدریج به مخلوط اضافه و آن را زیر و رو کنید تا آرد با بقیه مواد مخلوط شود.
۶-مقداری پودر نان را داخل بشقابی بریزید و آلبالو‌ها را در پودر نان بغلتانید. این کار باعث خواهد شد که آلبالوها به کف ظرف نروند.
۷-خمیر را در داخل قالب بریزید و آلبالو‌ها را روی خمیر به طور منظم بچینید.
۸- قالب را در فر قرار دهید تا کیک آلبالو پخته شود (حدود ۳۰–۴۰ دقیقه).  با فرو کردن خلال دندان در کیک  از پخته بودن آن اطمینان حاصل کنید.