چه موادی لازم داریم؟
آرد سفید قنادی _____ دو پیمانه
مخلوط شیر وگلاب ____ یک پیمانه
شکر ____ یک پیمانه
روغن مایع ____ یک چهارم پیمانه
وانیل ____ نوک ق چ
بکینگ پودر _____ یک قاشق مرباخوری
شکر _____ یک پیمانه
سفیده تخم مرغ _____ ۵عدد
زرده تخم مرغ _______ ۴عدد
نکات
موادتون حتما تازه باشه
قالب من جنس گالوانیزه و اسمش موجهست ارتفاع ۱۰ قطر ۲۰ که برای ۱۲تا۱۵نفرکافیه
مخلوط شیر و گلاب باید داغ باشه وهمزن باید روشن باشه
قالب نباید چرب بشه
از یک ربع قبل قابلمه رو گرم کنید جنس قابلمه من رویی هست که چندساله باهاش کیک میپرم و عالیه با بقیه قابلمه ها تست نکردم ،نگران نباشید نمیسوزه ونباز به اضافه کردن آب نداره
حرارت روی شعله بزرگ و مقدارش از زمانی که برنج دم میکنید کمی بیشتر باشه
بعد از ریختن مواد داخل قالب ،قالب رو چند مرتبه زمین بکوبید تا حباب داخل مواد خارج بشه
از یک وسیله فلزی مثل کارت رینگ یا هر چیزی که نسوز و نشکن باشه برای ته قابلمه استفاده کنید تا قالب رو روش بذارید این کار برای اینه که قالب با قابلمه تماس نداشته باشه و مثل فر عمل کنه