کیک بادمجان‌

نکات:
۱-چون برای تلخی‌گیری بادمجان از نمک استفاده کردم، نیازی به استفاده کردن از نمک نیست
۲-کل این بادمجان‌ها با ۲ ق روغن سرخ شد. البته میشه تو فر هم سرخ کرد
۳-برای قالب کیک از هر قالب دیگه ای هم میشه استفاده کرد

مواد لازم برای ۴ نفر
۱-بادمجان ۱/۵ کیلو
۲-پیاز نگینی سرخ شده ۱ عدد
۳-قارچ ۲۰۰ گرم
۴-هویج رنده شده ۱ عدد
۵-پنیرخامه‌ای ۱۰۰ گرم
۶-مایونز ۲ ق غ
۷-نمک و فلفل برای سس به میزان لازم

از صفحه اکوفود