فقط رخو ببین دیگه حرفی برای گفتن ندارم 😶🤩😍😎
تراول کیک از کیکای فرانسویه که جدیدا ترند شده که خیلی جذاب و خوشمزه است 👌😋😍
شما میتونید داخل این کیکا رو با هر فیلینگی که دوست دارید پر کنید که من از فیلینگ پسته استفاده کردم که فوق العاده خوشمزه است 👌
این تراول کیکا قالب مخصوص دارن که شبیه قالب لوف هستش فقط داخلش یه لوله داره اگه حالا قالب تراول نداشتید میتونید از قالب لوف یا تست استفاده کنید و بعد از پخت داخل کیک رو با هسته گیر به صورت حفره ایجاد کنید و یا مثل اون کیکای کوچولو که درست کردم. به سه لایه تقسیم کنید و از فیلینگتون داخل بزارید و بقیه مراحل
مواد لازم کیک 👇👇
کره :۱۳۵ گرم /تخم مرغ :۱۳۵ گرم که میشه دو تا تخم مرغ درشت یا سه تا خیلی کوچیک /شکر :۱۰۵ گرم /پنیر خامه ای :۹۰ گرم/آرد:۱۲۰ گرم /پودر کاکائو:۳۵ گرم /بکینگ پودر :یک ق چ /وانیل نصف ق چ /نمک :۱٫۸ق چ
مواد لازم گاناش پسته 👇👇
شکلات سفید :۱۵۰ گرم /کره پسته : دو ق غ
خامه صبحانه:۷۰ گرم /خامه قنادی :۱۵۰ گرم
اگر کره پسته ندارید پسته رو به همراه دو ق غ روغن مایع داخل اسیاب بریزید و اونقدر بزنید تا خمیری بشه و به روغن بیفته
مواد لازم روکش 👇👇
شکلات شیری :۱۰۰ گرم / روغن مایع :۲۵ گرم /گردوی خرد شده یا هر مغزیجاتی که دارید:۲۵ گرم
سیروپ 👈اب جوش ۱٫۴لیوان /شکر :یک ق چ /پودر کاکائو :یک ق چ
دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه
قالب رو داخل سینی بزارید که اگه روغن داشت داخل فرتون نریزه 💯
چون تو فیلم همه چیزو توضیح دادم اینجا دیگه تایپ نمیکنم و البته که جا هم نیست برای تایپ کردن حالا اگه سوالی بود در خدمتتونم 🙏❤️
دوستتون دارم خیلی زیاد ،حال دلتون خوب ❤️
منبع: @ashpazii_setare
کیک تراول با فیلینگ پسته
محصولات بخش فروشگاه