خودمم باورم نمیشد که این کیک قابلمه ای بدون روغن و شیر اینقدر میتونه خوشمزه باشه🤩🤩
چی لازم دارم:
سه عدد تخم مرغ رو به همراه
یک پیمانه شکر و
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
خوب هم بزنین
یک دوم پیمانه آبجوش رو کم کم بریزین و سریع هم بزنین
مقداری عصاره زعفران و دو قاشق غذاخوری گلاب بریزین و مخلوط کنین
یک و نیم پیمانه آرد و یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر رو با الک کم کم به مواد اضافه و یکدست کنین
مواد رو داخل قابلمه که چرب و آرد پاشی کردین بریزین
نصف پیمانه کشمش رو با یک تا دو قاشق غذاخوری آرد مخلوط کنین
روی مواد داخل قابلمه بریزین
اینطوری کشمش ها ته نشین نمیشه
قابلمه رو با دمکنی روی گاز که شعله پخش کن گذاشتین، بذارین
بعد از نیم ساعت با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است
به راحتی از قابلمه برگردونین
بفرمایین بافت اسفنجی این کیک حرف نداره ،طعمش هم فوق العاده ست
برگرفته از صفحه اینستاگرام مجله آشپزی