مواد لازم:
۲۰۰ گرم شکلات تخته ای
۳ عدد موز
طبق ویدیو،موزهارو با چنگال یا غذاساز کاملا پوره کنید و شکلات هارو به روش بن ماری روی بخار کتری مایع کنید و خوب با پوره موز مخلوط کنید
تو قالبتون حتما کاغذ روغنی بذارید چون این مواد به قالب میچسبه،مهمترین نکته برای این دسر و بافتی که داره اینه که حتما حداقل ۲۴ ساعت تو یخچال بمونه،یا اگه فرصت ندارید سه ساعت بذاریدش تو فریزر و بعد چند ساعت تو یخچال
اما بهترین بافت و پیشنهاد من اینه که از شب قبل درست کنید و بذارید تو یخچال و فرداش استفاده کنید🙋🏻‍♀️
دوسِتون دااااارم
نوش جان😍❤️
منبع: @negar_mortazaavi