این کیک دبل چاکلت بدون نیاز به فر و قالب درست میشه و یه کرم شکلاتی مخصوص داره و خامه قنادی هم نمیخواد😍 هم برای خودتون مناسبه هم میهمانی ها

مواد لازم:
🥚تخم مرغ ۳ عدد
🥣شکر ۱ لیوان
🥄وانیل نوک ق چ (وانیل شکری ۱ بسته)
🥣روغن مایع نصف لیوان
🥛شیر ۱ لیوان
🥡آرد سفید (آرد قنادی یا شیرینی پزی) ۲ لیوان
🥄بیکینگ ‌پودر ۱ ق چ
🍩پودر کاکائو ۳ ق غ
🍫شکلات تخته ای ذوب شده ۵۰ گرم

برای کرم شکلاتی:
🧁خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
🍫شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم (تلخ یا شیرین به سلیقه خودتونه، من تلخ زدم)
🍥پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم (طعمش غالب نیست اما قابل حذفه)

برای گاناش:
🧁خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
🍫شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:
تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن ۷-۸ دقیقه بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه. روغن و شیر رو اضافه کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنین، شکلات ذوب شده رو به همراه آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو که از قبل الک کردین طی ۲-۳ مرحله به مواد اضافه کنین و با همزن دستی هم بزنین.
شعله پخش کن رو از یه ربع قبل روی حرارت بذارین گرم شه، کف قابلمه کاغذ روغنی بندازین، دیواره هاشو چرب کنین و مایه #کیک رو داخلش ریخته و ۴۵-۶۰ دقیقه روی حرارت ملایم با دمکنی بپزین؛ ممکنه کمی بیشتر هم زمان ببره، با سیخ چوبی تست کنین اگه بهش نچسبید یعنی پخته. بذارین کیک روی توری خنک‌ شه بعد از وسط ببرین.
برای کرم شکلاتی، خامه صبحانه رو روی بخار آب بذارین تا گرم شه، بهش شکلات تخته ای اضافه کنین و زیرش رو خاموش کنین و هم بزنین تا با حرارت خامه شکلات ذوب شه، بعد داخل ظرف ترجیحا استیل بریزین و بذارین ۳۰-۶۰ دقیقه تو یخچال. بعد با همزن بزنین تا روشن شه و بهش پنیر رو اضافه کنین و هم بزنین.
کیکتون رو با شیر یا… مرطوب کنین، از کرم شکلاتی بین کیک و دورش بزنین.
برای گاناش، خامه صبحانه رو روی بخار آب بذارین، گرم که شد بهش شکلات تخته ای اضافه کنین و بذارین از داغی بیفته و بریزین روی کیک.

ویدئو از sama.diy