این کیک با کیکهای سیب دیگری که خوردهاید کمی فرق میکند. تفاوت این کیک با کیک های دیگر سیب به خاطر داشتن سس سیب است. این سس طعم کیک شما را فوقالعاده میکند.
- ۳ عدد تخممرغ
- ۲ /۱ پیمانه شیر
- ۴/۱ پیمانه روغن مایع
- ۱ پیمانه شکر
- ۲ پیمانه آرد
- ۱ ق س آبلیمو
- ۲ /۱ ق چ رنده پوست لیمو
- ۱ ق چ بیکینگپودر
- ۲ ق س پودر دارچین
- ۶ عدد سیب
- ۱ پیمانه سس سیب(در زیر آمده است)
طرز تهیه:
۱. برای تهیه سس سیب، ۳ عدد از سیبها را پوست گرفته و خرد کنید، سپس آنها را داخل یک قابلمه همراه با مقداری آب و ۴/۱ پیمانه شکر و ۱ قاشق سوپخوری دارچین بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سیبها کاملا نرم شوند. آبلیمو و رنده پوست لیمو را هم اضافه کرده هم بزنید. مخلوط را داخل مخلوطکن بریزید تا مواد کاملا نرم شده و سس سیب حاصل شود.
۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه بزرگ روغن و بقیه شکر را بریزید و خوب هم بزنید، سپس تخممرغها و سس سیب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. شیر را هم اضافه کنید. در انتها بقیه سیبها را هم که پوست گرفته و خرد کرده اید به مواد اضافه کنید.
۳. در یک ظرف دیگر آرد، بیکینگپودر و بقیه پودر دارچین را با هم الک کنید. حالا مخلوط آرد را بهآرامی به مواد اضافه کرده و با لیسک در یک جهت هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که با کاغذ روغنی پوشاندهاید بریزید. قالب را به مدت ۵۰-۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک آماده شود.