موادی که لازم داریم:
آرد قنادی : ۱ و ۱/۲ پیمانه
پودرکاکائو : ۱/۲ پیمانه
پکینگ پودر : ۲ ق‌چ
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱ پیمانه
وانیل : ۱/۲ ق‌چ
روغن : ۱/۲ پیمانه
شیر : ۱/۲ پیمانه

چون تخم مرغای من کوچیک بود از ۵ تا تخم مرغ استفاده کردم شما از ۴ تا تخم مرغ بزرگ استفاده کنید
برای فر برقی المنت بالا و پایین رو با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید ، ۱۰ دقیقه صبر کنید تا گرم بشه بعد قالب رو داخلش بزارید و تا نیم ساعت به هیچ وجه در فر رو باز نکنید بعد از نیم ساعت ۱ خلال دندون وسط کیک فرو کنید اگر موادی بهش نچسبید یعنی کیک آمادست اگر چسبید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگه هم بهش زمان بدید تا کیک کاملا پخته باشه
برای توستر فقط المنت پایین رو با دمای ۱۵۰ درجه روشن کنید ، ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان بدید تا گرم بشه بعد قالب رو داخلش بزارید و به همون روشی که با خلال دندون گفتم تست کنید و اجازه بدید پخت کیک کامل بشه
برای فر گازی هم به همین روش فقط المنت پایین با دمای ۱۸۰ درجه ۱۰ دقیقه گرم بشه بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندون چک بشه

منبع: fiuz.food