کیک با پوره انبه و رنگ طبیعی داخل قابلمه
❇️مواد اولیه مورد نیاز:
-تخم مرغ ۲ عدد
-شکر ۵۰تا۷۰گرم یا یک چهارم لیوان
-روغن گیاهی یا کره آب شده ۳ق غذاخوری
-پوره انبه یک سوم لیوان
-وانیل ۳قطره یا اگر پودر بود نصف ق چایخوری
-آرد قنادی یا ۳صفر نول ۱۰۰گرم یا سه چهارم لیوان
-بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
-نمک نصف قاشق چایخوری.
❇️برای شیر انبه بازاری:
-پوره نصف انبه
-شیر ۲ لیوان
-بستنی وانیلی ۱کاپیا لیوان.
⛔️این نکات به پخت بهتر کمک میکنه:
-اگر درب قابلمه سوپاپ نداشته باشه بهتره
-سایز قابلمه مهمه-اگر قطر قابلمه مثلا ۲۰سانت هست نهایتا ارتفاع مایع کیک در قابلمه نباید از ۵سانت بیشتر باشه!بنابراین قابلمه مناسب انتخاب کنید.
-شعله پخش کن یادتون نره
-درب قابلمه رو حین پخت باز نکنید😁
-تایم پخت ۴۵تا ۱ساعت روی شعله متوسط اجاق گاز و با شعله پخش کن هست.
-مقدار روغن اگر زیاد بشه کیک خمیر میشه
-مقدار پوره اگر زیاد باشه کیک خمیر میشه
-مقدار آرد اگر زیاد باشه کیک بافت خوبی نمیگیره
-اگر از پف کردن کیک میترسی،میتونی خیلی خیلی کم جوش شیرین بزنی ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم.
منبع: marco_kopol