کیک لیمو تمشک
مواد:
۱/۲ فنجان کره (۱ چوب – ۱۱۳ گرم)
۱/۴ فنجان روغن نارگیل یا روغن نباتی
۱ فنجان شکر گرانول
۳ عدد تخم مرغ
وانیل
پوست لیمو ۱ عدد
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
۲ فنجان ارد
۱ بسته بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۲ فنجان دوغ یا ۱/۲ فنجان شیر + ۱ قاشق چایخوری سرکه مخلوط کنید
۱/۴ فنجان خامه ترش
۱/۲ فنجان تمشک تازه
۴۰ گرم شکلات سفید
برای سس لیمو:
پودر قند ۱ ۱/۲ پیمانه
۱/۴ فنجان آب لیمو
۱ قاشق غذاخوری دانه خشخاش
دستورالعمل ها
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب ۸ اینچی (۲۰ سانتی متری) را چرب و آردپاشی کنید. در یک کاسه متوسط، مواد خشک (آرد، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین) را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند. شکر و پوست لیمو را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کره دمای اتاق، روغن نارگیل ذوب شده یا روغن نباتی را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم، سبک و پفی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. وانیل، آبلیمو و خامه ترش را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط آرد و دوغ یا شیر را به این مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. (به آرامی اضافه کنید؛ مقداری مخلوط آرد و سپس مقداری دوغ اضافه کنید و تکرار کنید). نیمی از مخلوط کیک را در قالب آماده شده بریزید و تمشک تازه و چیپس شکلات سفید را اضافه کنید. باقیمانده خمیر کیک را روی آن بریزید. (در صورت تمایل مقداری مارمالاد تمشک اضافه کنید و آن را پخش کنید) حدود ۵۰-۶۰ دقیقه بپزید. (فراموش نکنید قبل از بیرون آوردن از فر با خلال دندان تست کنید). از فر خارج کنید و کاملا خنک کنید. در یک کاسه کوچک پودر قند، آبلیمو و دانه های خشخاش را با هم مخلوط کنید. کیک را با سس لیمو سرو کنید. نوش جان
ترجمهashpazie_melall20