این کیک رو بدونِ فر ،بدونِ همزن ،بدونِ تخم مرغ ،بدون شکلات درست کنید.

من اینو تو قالب کمربندی درست کردم اما اصلا نیازی به قالب کمربندی نیست،تو قالب گرد ساده حتی تو قابلمه میشه درست کرد ، چون با وجود پلاستیک راحت از قالب خارج میشه پس نگید ما قالب کمربندی نداریمو ….

مواد لازم
شیر ۳ لیوان
شکر ۳/۴ لیوان
نشاسته ذرت ۴ ق غذاخوری
پودر کاکائو ۳ ق غذاخوری
بیسگوییت پتی بور ۴ بسته (۳بسته ساده و ۱ بسته کاکائویی)
مواد لازم سس شکلات
شیر ۱ فنجان پر
شکر ۱ فنجان سرخالی
پودر کاکائو ۲ ق غذاخوری
آرد سفید نصف ق غ
نشاسته ذرت نصف ق غ

داخل قالبتونو کمی چرب کنید و پلاستیک فریزر بزارید ‌، پلاستیک فریزر رو باز کنید و طوری داخل قالب قرار بدین که کناره های پلاستیک از قالب بیاد بیرون (من فقط کف قالب پلاستیک گذاشته بودم اما بهتره دیواره های قالب هم پلاستیک باشه) برای راحت خارج کردن دسر
بیسگوییت کاکائویی رو کف و کناره های قالب بچینید و قالبو کنار بزارید.
همه ی مواد بالارو باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار بدین.
مداوم روی حرارت کم هم بزنید تا مواد به غلظت فرنی برسه.
حرارت رو خاموش کنید و ۳ بسته بیسگوییت دیگرو درشت خرد و داخل مواد بریزید و هم بزنید(زیاد هم نرنید که بیسگوییت ها له نشه)
مواد بیسگوییتی رو داخل قالب بریزید و روشو صاف کنید و مجدد یک ردیف بیسگوییت بچینید.
قالبو شب تا صبح داخل یخچال قرار بدین و بعد داخل ظرف سرو برگردونید و پلاستیک رو جدا کنید.

براس سس شکلات همه موادو باهم مخلوط و روی حرارت ملایم مداوم هم بزنید تا کم کم غلیظ بشه.
وقتی غلیظ شد از روی حرارت بردارین و صبر کنین تا خنک بشه و بعد روی کیک یخچالی بریزید و با هرچی دوست داشتین تزیین کنید.

باید مواد رو تا لبه قالب پر کنید(اگه قالبتون سرخالی بمونه بعد که دسرو برگردونید بیسگوییتای کناره میشکنه و ظاهر کیکتون خراب میشه)
میتونید از قالب مربع ، مستطیل ، دایره استفاده کنید.
قطر قالب من ۲۳ سانت و من موادم رو ۲ برابر کردم
سس شکلات سفت نمیشه و براق میمونه
سس شکلات رو میتونید برای کیک،دسر،شکلات صبحانه …. استفاده کنید
اگه خواستین مواد داخل کیکتون سفید باشه،پودر کاکائو رو حذف و ۲ ق غ آرد اضافه کنید و داخل مواد بیسگوییت پتی بور کاکائویی خرد کنید.

ویدئو از vanillaa_cooking