روزهای تابستون خیلی طولانیه حتما بایدیه عصرونه خوشمزه درست کنی و بخوری منم که عاشق کیک و شیرینی هستم 

تصمیم گرفتم یه کیک خوشمزه درست کنم که داخلش کرمفیل هم داشته باشه و میوه هم داخلش باشه
اول بگم میتونید بدون میوه درست کنید
می تونید هر میوه ای که دوست داشتید بزارید
هلو هم خیلی خوشمزه میشه، الانم فصلشه یا البالو 
بریم سراغ مواد اولیه
آرد ۱۴۰ گرم (معادل یک پیمانه +یک قاشق چایخوری)
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۰۰ گرم یک دوم پیمانه
آب ولرم یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
عسل دو قاشق غذاخوری
میوه به دلخواه

کرمفیل هم به مقدار لازم
ابتدا زرده و سفیده ها رو جدا کنید
سفیده ها رو بزنید در خبن زدن با همزن شکر اضافه کنید تا سفیده ها پف کنه
حالا تو ظرف جدا زرده به همراه وانیل عسل بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه و به همراه اب ولرم وقتی کشدار شد در انتها روغن مایع رو اضافه کنید یه هم کوچیک بزنید همزن رو کنار بگذارید
زرده ها رو به سفیده ها اضافه کنید و سپس بکینگ پودر داخل ارد الک کنید و ارد رو درسه مرحله داخل سفیده ها الک کنید به صورت دورانی مخلوط کنید
حالا داخل کپسولهای کاغذی از مایع پر کنید
دقت کنید دو سوم از کپسول پر کنید بعد روش کرمفیل بریزید و میوه مورد نظر بچینید
میتونید این کیک تو یک قالب بزرگ درست کنید
در فر به دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰تا ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای کرمفیل
شیر یک لیوان
نشاسته ذرت ۱۵ گرم، یک نیم قاشق غذاخوری
شکر سه چهارم پیمانه
ارد یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
شکر یک قاشق چایخوری
کره ۲۰ گرم
وانیل یک قاشق چایخوریمرحله اول _ زرده و شکر+ وانیل+ با همزن میزنیم تا تغییر رنگ پیدا کنه و کش دار بشه

مرحله دوم،، بعد شیر به همراه ارد+نشاسته +شکر را روی حرارت قرار داده تا گرم بشه
بعد یک ملاقه از شیر ولرم داخل مایع تخم مرغ بریزید هم بزنید بعد هنه مواد داخل شیر بریزید و مرتب هم بزنید با شعله ملایم تا سفت بشه،،
وقتی که غلیظ شد کره در انتها اضافه کنید
میتونید از طعم های کاکائو قهوه نسکافه استفاده کنید تا طعم دار بشه
این کرمفیل برای انواع تارت ها پیراشکی ها مناسبه راحت ماسوره میخوره روش با پلاستیک بپوشونید تا رویه نبنده به مدت ۵ روز داخل یخچال میمونه

منبع: homecooking1399