مواد لازم برای کیک نسکافه ای : 
.
تخم مرغ ۳ عدد 
شکر ۱۰۰ گرم 
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
شیر گرم ۲۸ گرم 

نسکافه گلد یا کلاسیک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۱۲۰ گرم 
پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری 
بکینگ پودر ۳/۴ قاشق چای خوری
.
✅نکته 👈 هم زدن تخم مرغ و شکر حتمااا ۱۰ دقیقه باشه تا کاملا حجم بگیره و کیکتون نرم و پف دار بشه . بعد از این مرحله مواد دیگه رو خیلی آروم هم بزنید تا پف تخم مرغ ها نخوابه .
.
👈مواد رو در قالب ۲۰ سانتی که کفش کاغذ روغنی انداختیم میریزیم.نیازی به چرب کردن قالب نیست.
.
✅ در فر گازی ۱۸۰ درجه سانتیگراد
✅فر برقی ۱۶۵ درجه (فقط المنت پایین)
✅توستر و سولاردوم ۱۵۵ درجه 

.
به مدت حدودی ۲۵ دقیقه یا بیشتر تا زمانی که سیخ چوبی تمیز در بیاد .
( مدت زمان کاملا حدودیه و بستگی به فر خود شما داره )
.
👈مواد لازم برای فیلینگ و خامه کشی : 
.
✅به ۶۰۰ گرم خامه قنادی ،  یک قاشق غذاخوری نسکافه گلد که کاملا پودر کرده بودم رو اضافه کردم و فرم دادم.اگر نسکافه ی شما دونه درشت بود حتما با ۲ قاشق غذاخوری آب حل کنید و به خامه اضافه کنید و بعد فرم بدین ( آموزش فرم دادن خامه توی پیج هست ببینید ) 
.
برای وسط کیک من فقط از کارامل استفاده کردم . به دلخواه میتونین هر چیز دیگه ای حتی پرک بادوم هم اضافه کنید که ترکیبش بی نظیر میشه 😋👌

.منبع: cakeby.zizi