این کیک طعم معرکه ای داره و پیشنهاد میدم حتما درستش کنید 
برای درست کردنش به این مواد احتیاج داریم 
تخم مرغ :۴ عدد
ارد ۳۰۰ گرم
شکر یک و ۱٫۴پیمانه من از ترکیب شکر سفید و شکر قهوه ای استفاده کردم
وانیل :نصف ق چ
بکینگ پودر :دو ق چ
دارچین یک یا دو ق چ
هویج رنده شده دو عدد یا دو لیوان
شیر ۱۰۰ گرم نصف لیوان
روغن مایع ۳٫۴پیمانه
گردو نصف پیمانه یا هر اندازه که دوست دارید
خامه ،پنیر خامه ای ،رنده پوست پرتقال
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند بزنید تا کرم و کشدار بشه ،روغن و شیر رو بهش اضافه کنید یه دقیقه بزنید همزن رو میزاریم کنار ارد و بکینگ پودر و دارچین رو بهش اضافه می کنیم و فولد می کنیم و در اخر هویج و گردو رو بهش اضافه می کنیم قالبمون رو با روغن جامد چرب می کنیم و ارد میریزیم داخلش و و قالب رو برمیگردونیم و اضافه ارد رو می گیریم  مایع کیک رو میریزیم و میره تو فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه. بعد از خنک شدن از قالب درمیاریم و بعد با خامه و پنیر خامه ای و رنده پوست پرتقال و گردو تزیین میکنیم و البته سس کارامل که از پایه های اصلی کیک هویج هستش

ویدئو از ashpazii_setare