این کوکو هم برای مهمانی‌های رسمی مناسب است هم برای سفر‌های آخر هفته‌ای

برای ۴ تا ۶ نفر؛ زمان آماده سازی و پخت ۸۰ دقیقه

مواد لازم:
۲ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
۵۰۰ گرم سیب زمینی
۳ عدد کدوسبز
۱۲۵ گرم گوجه‌فرنگی خشک
۵ عدد تخم‌مرغ
۲ /۱ پیمانه خامه صبحانه
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنیدو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فلفل دلمه‌ای‌ها را از وسط نصف کنید، سپس به‌صورت تکه‌های بزرگ خردشان کنید روی سینی فر بچینید و سینی را به مدت ۵-۴ دقیقه داخل فر قرار دهید تا فلفل‌ها کمی بپزند و بعد کنار بگذارید.

۲ .سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و آن‌ها را به‌صورت لایه‌های نازک خرد کنید. لایه‌های سیب‌زمینی را در سینی بچینید. سینی را به مدت ۵-۴ دقیقه داخل فر قرار دهید تا تکه‌های سیب‌زمینی کمی نرم شوند.

۳. حالا نوبت کدوهاست. آن‌ها را بعد از شست‌وشو به‌صورت نواری خرد کنید. نوار‌ها را روی سینی فر بچینید. این بار سینی را به مدت ۳-۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کدو‌ها کمی نرم شوند. در یک کاسه تخم‌مرغ، خامه و نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

۴ .قالب موردنظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید وکاغذ را با روغن چربش کنید. یک‌لایه کدوسبز داخل قالب بچینید. روی آن‌ها یک‌لایه فلفل دلمه‌ای قرار دهید و روی فلفل دلمه‌ای یک‌لایه سیب‌زمینی بچینید. کمی گوجه‌فرنگی خشک هم روی مواد بریزید. حالا مقداری از مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد بریزید. لایه‌ها را به همین شکل روی هم قرار دهید. در انتها باقیمانده کدوسبز‌ها را روی مواد قرار دهید. قالب را به مدت ۶۰-۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.