این کیک تقدیم به اونایی که فر ندارن

مواد لازم:
۱-تخم مرغ ۴ عدد
۲-شکر ۱ لیون
۳-آرد قنادی ۲ لیوان
۴-گلاب ۱٫۳ لیوان
۵-شیر ۱٫۲ لیوان
۶-روغن ۱٫۲ لیوان
۷-زعفران دم کرده ۴ ق.غ
۸-وانیل ۱ پینچ
۹-پودر گردو و گل سرخ برای دیزاین

نکات:
۱-می تونید به جای وانیل از یه نوک قاشق پودر هل استفاده کنید.
۲-آرد رو حتما الک کنید و موقع اضافه کردن آرد به مایه کیک به آرامی و در یک جهت با لیسک یا ویسک مخلوط کنید.
۳-برای پخت روی گاز حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و شعله متوسط رو به کم باشه. مدت پخت بین ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول میکشه.
۴-برای پخت در فر از پیش گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط فر قرار بدید.