به جرات میگم کیک گیلاس از بهترین هاستاص. لا تابستونو و کیک میوه ایش
تخم مرغ :۳ عدد
روغن مایع :یک پیمانه سر خالی
ماست :یک پیمانه سر خالی (ماست ترش نباشه )
ارد قنادی :۲ پیمانه
وانیل :یک ق چ
بکینگ پودر :یک ق غ
شکر :یک پیمانه
گیلاس بدون هسته :یک لیوان
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دور تند همزن بزنید تا کرم و کشدار شه ۶ ۷ دقیقه ماست و روغن مایع رو اضافه کنید ۳۰ ثانیه در حد هم خوردن با دور کند
در اخر ترد و بکینگ پودر رو که از قبل الک کردیم تو چند مرحله بهش اضافه میکنیم و فولدش میکنیم موادمون غلظت داره دقت کنید
میریزیم داخل قالبمون من از قالب شارلوت استفاده کردم با قطر ۲۶ که با ارده چربش کردم ،اصلا نگران نباشید کیکتون طعم ارده نمیگیره و با خیال راحت کیکتون از قالب جدا میشه
لابه لای مایع گیلاس میریزیم
و میره تو فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه
برای سسش احتیاج داریم به 👇👇
گیلاس بدون هسته یک لیوان (پوره شده )
نشاسته ذرت :دو ق غ
پودر ژلاتین :یک ق م
اب سرد چند قاشق 👈اب سرد رو میریزیم رو پودر ژلاتین و بعد میزاریم رو بخاری کتری بنماری شه
شکر نصف لیوان
در اخر از سس میریزیم روی کیکی که خنک شده
ویدئو از ashpazii_setare