قبل از طبخ غذا، نکات زیر را مورد توجه قرار دهید:
۱-   هرگز گوشت قطعه قطعه شده را در آب خیس نکنید، زیرا این کار موجب از بین رفتن بخشی از مواد غذایی آن می‌ شود.
۲-   بهتر است قسمت‌هایی را که دیرپزترند مانند گوشت ران یا سردست برای چرخ کردن در نظر بگیرید.
۳-   از مصرف بیش از حد روغن خودداری کنید بیشتر از روغن مایع نباتی (مانند روغن ذرت یا آفتابگردان) استفاده کنید.
۴-  از حداقل نمک ممکن استفاده کنید و بیشتر آب غوره یا آب لیمو در تهیه غذا استفاده کنید.
۵- قبل از قرار دادن تخم‌مرغ در آب، پوست آن را به‌خوبی با آب بشویید.
۶- برای شست‌وشوی سبزی آن را به مدت طولانی در آب قرار ندهید. برای ضدعفونی کردن آن یک قاشق مرباخوری جوش‌شیرین را در ۴ لیتر آب بریزید و سپس برای مدت ۱۰ دقیقه سبزی‌ها را در آن قرار دهید و سپس مجدد آن را با آب سرد آبکشی کنید.
۷-  سعی کنید غذاهای مختلف را بیشتر به صورت آب‌پز تهیه کنید و از سرخ کردن آن‌ها بپرهیزید.
۸- از وسایلی که خراشیده شده یا زنگ زده برای پخت و پز استفاده نکنید.