مواد لازم برای ۱۶ الی ۱۸ تا شیرینی دانمارکی:
(مواد لازم برای خمیر)👇🏻
شیرگرم…. نصف لیوان
شکر…. یک چهارم لیوان
خمیر مایع فوری…. یک قاشق غذاخوری
روغن مایع….. نصف لیوان
تخم مرغ….. یک عدد
وانیل…..نوک قاشق چایخوری
زعفران دم کرده…. یک قاشق غذا خوری غلیظ
آرد قنادی…. دو نیم لیوان
.
(مواد لازم برای کرم دانمارکی)👇🏻
آرد قنادی…. دو قاشق غذا خوری
شکر…. دو قاشق غذا خوری
وانیل…. نصف قاشق چایخوری
شیر….. نصف لیوان
.
(مواد لازم برای رومال شیرینی ها)👇🏻
در مرحله اول یک زرده تخم مرغ رو با زعفران روی شیرینی ها بزنید و با کنجد شیرینی ها رو تزیین کنید.
در مرحله دوم که شیرینی هارو از فر در آوردید یک قاشق غذا خوری عسل رو با یک قاشق غذا خوری آب جوش رقیق کنید و تا شیرینی ها داغ هست روشون بزنید.
داخل طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید شیرینی ها بپزه در آخر در حد یک دقیقه روی فر رو روشن کنید تا سطح شیرینی هم طلایی بشه فقط دقت کنید اگر بیشتر از یک دقیقه بمونه خییییلی زود سطح شیرینی میسوزه پس از کنار فر تکون نخورید😅😋✋🏻
منبع: faezeh__food