یک آلبالو پلو درجه یک و متفاوت، پیشنهاد میکنم امتحان کنید. وقتی امتحان کردید متوجه حرفهای من میشید.
برنج: ۴ پیمانه
گوشت: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
آلبالو: ۷۰۰ گرم
شکر: ۳ قاشق غذا خوری (اگه شیرین دوست دارید، ۴ تا بزنید)
ادویه گوشت:
زردچوبه: نصف قاشق چاییخوری
نمک + فلفل.
شما میتونید از برنج زعفرانی برای تزیین استفاده کنید.
مدت زمان پخت آلبالو و شکر ۱۰ دقیقه هست. بعد از این زمان، یکم از شربت آلبالو جدا کنید، و بعد از اینکه سس گوشت و آلبالو و برنج رو لایهلایه داخل قابلمه ریختید، شربت رو روی برنج بریزید تا رنگش بهتر بشه.
قبل از کشیدن آلبالوپلو، میتونید مقداری کره یا روغن داغ روی برنجتون بریزید.
تاکید میکنم که برنج رو زودتر ابکش کنید (زنده تر) به دلیل اینکه سس گوشت و آلبالو یک مقدار آبکی هست و شما نباید اجازه بدید که برنج شفته بشه
میتونید با مرغ، ماهیچه و یا اصلا بدون گوشت هم درست کنید.
منبع: @gorgani.sahar.51
آلبالو پلوی معرکه و دلبرانه
محصولات بخش فروشگاه