جی پلاس/ غذا‌هایی سریع و آسان برای شب‌های پرمشغله هفته را می‌توان با استفاده از محصولات پاییزی از کدو حلوایی گرفته تا قارچ و گل کلم درست کرد. هر دستور پخت غذا به مدت ۳۰ دقیقه یا کم‌تر به طول می‌انجامد. علاوه بر آن، هر غذا سرشار از کربوهیدرات‌های پیچیده مانند غلات کامل است و چربی‌های اشباع شده و سدیم کمی دارد بنابراین، اگر از یک رژیم غذایی مناسب برای دیابت پیروی می‌کنید این دستور پخت غذا‌های مختلف برای تان مناسب هستند.

در ادامه به معرفی چند غذای پاییزی که برای مبتلایان به دیابت نیز قابل مصرف هستند خواهیم پرداخت:

۱-سس گوشت مارینارا روی سیب زمینی پخته شده
با خوردن یک سیب زمینی پخته در این شام ساده و رضایت بخش از روتین پاستای خود خارج شوید.

مواد اولیه:

۵۶ گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی

۱/۳ فنجان قارچ ورقه شده

۳ قاشق غذاخوری سس پاستای سبک

۱۷۰ گرم سیب زمینی پخته یا گریل شده

۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه گوشت گوساله و قارج را بپزید و هر از گاهی هم بزنید. سس پاستا را اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. سپس سس گوشت و پنیر پارمزان را روی سیب زمینی بریزید.


 

۲-ماشروم (قارچ) استروگانف
سس غنی از قارچ در این نسخه گیاهی از بیف استروگانف کلاسیک به لطف خامه ترش غلیظ و خامه‌ای می‌شود.

مواد اولیه:

۲۲۶ گرم پاستای گندم کامل مانند فوسیلی

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر

۲/۳ فنجان پیاز خرد شده

۳ حبه سیر خرد شده

۴۵۳ گرم قارچ ورقه شده

۲ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

نصف فنجان آب سبزیجات با نمک کم

۱ قاشق غذاخوری خردل دیژون

نصف فنجان خامه ترش

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۱/۴ قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده

۱ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه:

پاستا‌ها را طبق دستورالعمل نوشته شده بر روی بسته بپزید. در همان حال روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا معطر شود و شروع به نرم شدن کند. سیر و قارچ را اضافه کنید و به پختن ادامه داده و مرتب هم بزنید تا قارچ‌ها مایه خود را آزاد کنند. این کار را ۵ تا ۷ دقیقه ادامه دهید. آرد را اضافه کرده و حدود یک دقیقه با هم زدن بپزید تا خوب جذب شود. آب گوشت و خردل را اضافه کنید. حرارت را تا میزان متوسط کم کنید و اجازه دهید ۳ تا ۵ دقیقه بپزد به آرامی هم بزنید تا سس غلیظ شود. مواد پخته شده را از روی حرارت بردارید. خامه ترش، نمک و فلفل را هم بزنید. پاستا را آبکش کرده و به سس اضافه کنید و همه را با یکدیگر مخلوط نمایید. در صورت تمایل در انتها بر روی غذا جعفری بپاشید.

 

۳-سوپ گل کلم
دستور تهیه سوپ گل کلم خامه‌ای یک برداشت سالم از رسپی تهیه غذا به جای سیب زمینی پخته شده است و باعث می‌شود غذای تان کالری و کربوهیدرات کم تری داشته باشد. این سوپ آسان که ظرف مدت ۲۰ دقیقه آماده می‌شود برای شب‌های شلوغ هفته عالی می‌باشد.

مواد مورد نیاز:

۲ فنجان گل کلم پخته شده

۲/۳ فنجان آب مرغ با نمک کم

پودر سیر

فلفل سیاه

۲۸ گرم پنیر خامه‌ای کم چرب

۱/۳ فنجان ماست یونانی ساده بدون چربی

۲ برش بیکن با نمک کم، به صورت ترد پخته شده و خرد شده

۱ قاشق چایخوری جعفری تازه خرد شده

۱/۴ قاشق چایخوری پوست لیمو

طرز تهیه:

در مخلوط کن یا غذاساز گل کلم، ۲/۳ فنجان آب گوشت، پودر سیر و فلفل را با یکدیگر ترکیب کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. مخلوط را به قابلمه‌ای کوچک انتقال دهید و حرارت را تا حد متوسط قرار دهید تا مخلوط به جوش آید. پنیر خامه‌ای و مقدار کافی از آب گوشت باقیمانده را با همزن بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. برای سرو به سوپ ماست، بیکن، جعفری و پوست لیموترش اضافه کنید.