مواد لازم
۱/۲ پیمانه روغن زیتون
۱/۲ پیمانه اَرده
۱/۴ تا ۱/۳ پیمانه عسل یا شیره افرا( میتونی به جاش به اندازه دلخواهت شکر هم بپاشی)
مغز پودر شده ( هر چی تو خونه داری😂)
خمیر فیلو یا باقلوا ۸ عدد
طرز تهیه
یه ورق رو باز کن اروم و اون مایعاتی که با هم مخلوط کردی ( ارده ، روغن زیتون و عسل )رو با براش روش بمال
📌دو تا قاشق برای آخر کار حتما نگه دار.
ورق دوم رو روش بنداز و دوباره از اون مایع روش بمال و کمی ارد مغزت رو روش بپاش و اروم رول کن و بعد به اندازه دو تا بند انگشت کات بزن و توی ظرف بچین
در حین کار روی بقیه ورقه های فیلو یه حوله نم دار بندار که خشک نشه
این کار رو تکرار کن و در آخر از مخلوط روی همه رول های کات شده بزن.
در فری که در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بزار و تا جاییکه روش کاملا طلایی بشه بزار بپزه
بعد فقط بشین نگاش کن و ببین چه کردی مادر 😂
منبع: cookingwithleyla
آموزش تهیه باقلوای خشک کم کالری با ارده
محصولات بخش فروشگاه