مواد لازم ترشی هندی قرمز
گوجهفرنگی شسته، قاچ شده و خشک شده۵۰۰ گرم
پودر فلفل قرمز تند۲ قاشق غذاخوری
پودر خردل۱ قاشق مرباخوری
پودر تخم شنبلیله۱ قاشق مرباخوری
نمک دریا پودر شده۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد۱۵۰ میلیلیتر
آنقوزه پودر شده۱ قاشق مرباخوری (از عطاری یا ادویه فروشی تهیه کنید)
عصاره تمبر هندی¾ فنجان
طرز تهیه ترشی هندی قرمز
این ترشی هندی را به نام ترشی تمبرهندی یا ترشی گوجه هندی هم می شناسند.
برای تهیه عصاره تمبر هندی ، تمبر هندی را در آب گرم حل کنید و هسته های ان را جدا کرده و سپس محلول بدست آمده را از صافی رد کنید.
حالا برای تهیه ترشی گوجه فرنگی هندی روغن کنجد را در تابه روی حرارت گرم کنید و پودر آنقوزه را اضافه کرده و ۱۰ ثانیه هم بزنید.
گوجه فرنگی که ریز خرد شده را اضافه کنید.
عصاره تمبر هندی ، نمک و فلفل قرمز تند را اضافه کنید.
مخلوط را هر از گاهی روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب گوجه کاملا کشیده شود و رنگش تغییر کند.
زمانی که مخلوط شروع به قل زدن کرد پودر خردل را اضافه کده مخلط کنید و بعد از ۱ دقیقه شعله راخاموش نمایید و بعد از سرد شدن ترشی هندی را در شیشه تمیز بریزید.