چه موادی لازم داریم؟🤔
🌱برنج ترجیحا محلی ۴پیمانه
🌱تخم مرغ دوعدد
🌱ماست پر چرب ۱پیمانه
🌱زرشک نصف پیمانه
🌱روغن مایع (نصف پیمانه برای داخل تهچین ،مقداری برای سرخ کردن فیله)
🌱سینه مرغ یک عدد کامل(داخل فیلم نصفه بوده بعدا نصف دیگه اضافه کردم)
🌱نمک ،فلفل سیاه،زردچوبه به میزان لازم
🌱پیاز دوعدد
🌱زعفران دم کرده
🌱کره یا روغن جامد برای ته و دیواره های قابلمه
🟣نکات
🔔برنج رو به هیچ وجه کته نکنید و کمی زنده تر بردارید
🔔اجازه بدین آب مرغ کامل برچیده بشه
🔔تخم مرغ رو حسابی هم بزنید بوی بد نمیده
🔔مواد رو با فاصله از دیواره های قابلمه قرار بدین تا موقع در آوردن به مشکل نخورید
🔔برنج رو وقتی به مواد تخم مرغی اضافه کنید که کامل خنک شده باشه
🔔دیواره و کف قالب رو با کره با روغن جامد حسابی چرب کنید
👩🏻‍🍳نوش جان👩🏻‍🍳

منبع: @cook_fateme