امروز با هم یک شیرینی مغربی شیره دار درست میکنیم
که میتونید عصرانه با چای نوش جان کنید
ابتدا ۵۰۰ گرم ارد،۲۵ گرم روغن،اب یک لیموترش تازه(یا یک ق غ ابلیمو،یک عدد تخم مرغ درشت،۵گرم نمک رو با هم زن یا دست با هم مخلوط کنید
حالا بین ۱۵۰ تا ۱۷۰ گرم اب رو به مواد قبل اصافه کنید وخوب ورز بدید
۱۵۰ گرم از اب رو اول اضافه کنید مابقی رو کم کم اضافه کنید تا خمیر خودش رو جمع کنه ویکدست بشه حالا خمیرتون رو روش رو بپوشونید ویک استراحت نیم ساعته بدید
حالا خمیرمون رو بعد از استراحت نیم ساعته به دوقسمت تقسیم میکنیم وچونه میگیریم وروی خمیر رو میپوشونیم واجازه میدیم نیم ساعت دیگه استراحت کنه
لطفا فیلم رو دقیق نگاه کنید، وطبق فیلم پیش برید
مقداری پودرنشاسته ذرت روی سطح کارتون بپاشید یکی از خمیرها رو برارید وبا کمک وردنه به صورت یک مستطیل باز کنید
تمام سطح خمیر رو دوباره پر از نشاسته کنید وهر طرف خمیر رو تا بزنید ودوباره به نشاسته اغشته کنید(این نکته که خمیرتون رو حسابی نشاسته بزنید خیلی مهم هست) حالا دوباره خمیر رو که تا کنید دوباره از چهار طرف تا کنید وروی هم برارید وبا دست فشار بدید تا از هم باز نشه
روی خمیر رو بپوشونید وبیست دقیقه استراحت بدید به خمیر
خمیرمون رو بعد از بیست دقیقه استراحت
ابتدا با دست خمیرتون رو کمی فشار بیارید وباز کنید تا از همه لایه ها جدا نشه وبعد با کمک وردنه خمیر رو پهن کنید
اگر خواستید میتونید خمیر رو پشت رو کنید وباز کنید
خمیرتون رو کاملا نازک باز کنیدحالا روی خمیرتون یک لیوان گردو بلغور شده بپاشید واز دوطرف شروع کنید به رول کردن خمیر
خمیرتون رو بعد از رول کردن با چاقو از قسمت وسط برش بزنید
حالا با کمک یک استکان کوچیک از قسمت اول فیلم خمیرتون رو به صورت نیم دایره برش بزنید وبچینید داخل سینی فر(یا هر ظرفی که تحمل حرارت فر رو داشته باشه)
روی خمیرتون رو مخلوط روغن وکره اب شده بریزید( تمام سطح خمیر رو روغن بگیره)
بزارید توی فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه
به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه(باید روی خمیرتون طلایی بشه)
توی این فاصله که خمیرتون داخل فر هست
توی یک قابلمه یک لیوان شکر ویک لیوان آب ویک ق چ هل رو باهم مخلوط کنید وبزارید روی حرارت تا بجوشه
خمیرتون رو از داخل فر در بیارید وتمام شیره ای رو که درست کردید بریزید روی شیرینی تون وبا پودر پسته تزیین کنید
این شیرینی خوشمزه همراه با چای نوش جان
منبع: brotchen.kuchen