🍏 کلوچه مغزدار یا همان قرابیه سیب
بدون همزن و فر با عطر و طعمی بینظیر😋
از خوشمزگی و خوش عطری این کلوچه هر چی بگم کم گفتم🤤
مطمئنم که اگر یک بار درستش کنی عاشق عطر و طعمش میشی
مواد باید هم دمای محیط باشه
بریم سراغ مواد اولیش👇🏻
آرد سفید مخصوص قنادی ۲و نیم پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
پودرقند یا پودر شکر ۲ قاشق غذا خوری
کره یا روغن جامد ۱۲۵گرم
روغن مایع ۱قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱و نیم قاشق چایخوری
وانیل ۱چهارم قاشق چایخوری
مواد میانی این کلوچه👇🏻
سیب ۲عدد بزرگ🍏
دارچین ۱قاشق چایخوری
گردو خرد شده ۳قاشق غذاخوری
پودر قند یا شکر ۲قاشق غذاخوری
🟢مواد رو حتما یک ساعت قبل از یخچال بیرون بیارید تا هم دمای محیط بشه
🟣آرد مخصوص قنادی استفاده کنید و حتما ارد رو کم کم اضافه کنید که خمیرتون خشک نشه و خمیر لطیفی به دست بیاد
🟡به جای کره و روغن مایع میتونید از روغن جامد استفاده کنید
🟤دمای فر برای این قرابیه ۱۸۰به مدت ۳۰دقیقه ست
🔴اگر از تابه معمولی استفاده میکنید حتما در تابه رو دمکنی بزارید
🟢برای تابه دو طرفه حتما واشر دور تابه رو در بیارید
🟣کف تابه توت رو با روغن جامد یا کره خوب چرب کنید☺️
منبع: @roshin.food