سلام فکر می کنم که دیگه کسی نباشه لواشک دوست نداشته باشه 😃😉
اون قدری که من عاشق ترشیجات و ملس هستم ، شیرینی جات رو دوست ندارم😁 .
شما چه طور ☺️🤔
من نزدیک ۳ کیلو زردآلو داشتم .
هسته اش رو درآوردم . حدودا یک لیوان آب ریختم و کمی نمک اضافه کردم. برای میوه هایی که آبدار هست نیاز به آب ریختن نداره . میوه های دیگه هم می تونید اضافه کنید .
زردآلو شیرینه دیگه نیاز به اضافه کردن شکر نبود . از زردآلوهای رسیده استفاده کنید
من کمی هم آلبالو که هسته اش رو جدا کردم ریختم ، دوست داشتم یک کمی ترش بشه.
بعد هم روی گاز گذاشتم تا له بشه حسابی .
بعد از پخت داخل غذاساز ریختم و حسابی پوره شد . می تونین بعد از پخت از صافی هم رد کنید
بعد هم کف سینی کیسه فریزر پهن کردم، از موادم ریختم . نه خیلی کلفت بشه و نه نازک .
می تونید جلوی آفتاب بزارید یا جلوی باد پنکه به مدت یک روز .
منبع: @masoumehrasouli
آموزش تهیه لواشک خانگی زردآلو
محصولات بخش فروشگاه
۱۰,۲۵۰,۰۰۰ تومان
۲۵۰,۰۰۰ تومان