مواد لازم:
۴ بسته ژله با طعم متفاوت(به نصف هر بسته نیاز دارین)
آب گرم برای هر رنگ ۳/۴ لیوان
پودر ژلاتین ۱۲ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
شیر غلیظ یک قوطی
شیر نارگیل ۱ فنجان اگر نبود عصاره نارگیل رو با آب گرم ترکیب کنین و اضافه کنین
طرز تهیه:
هر رنگ از ژله ها رو با ۳/۴ لیوان آب ترکیب کنین و تو ظرف جداگانه بریزین و برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدین تا ببنده.
برای کل مواد ۱۲ گرم پودر ژلاتین رو با ۵ قاشق آب گرم ترکیب کنین.بهش شیر عسلی(شیر غلیظ) و شیر و خامه رو اضافه کنین و خوب که ترکیب شد بریزین روی کل ژله ها و برای دو ساعت داخل بخچال قرار بدین .
طرز تهیه شیر غلیظ:
۱/۵ لیتر شیر رو با ۳ لیوان شکر بزارین روی شعله و دائما هم بزنین تا شیر و شکر ترکیب بشه و غلیظ بشه و بعد از خنک شدن میتونین ازش استفاده کنین.تقریبا با شعله کن ۲ ساعت زمان میبره تا آماده بشه😇
نکته۱: برای ترکیب ژله با بستنی یا شیر یا خامه یا ماست) باید این نکته را رعایت کنیم که محلول ژله و آب جوش کاملا خنک شده باشد بعد آنها را اضافه کنیم.و گرنه ژله دورنگ میشود (که گاها این مورد را هم میخواهیم!) یا بریده بریده. و حتما خوب هم بزنید.
نکته۲: برای ترکیب با بستنی؛بستنی را چند دقیقه قبل از فریزر به دمای محیط انتقال داده باشید یا به عبارتی بستنی شل شده به محلول خنک شده اضافه کنید و اینکه مطمئنا ژله ی شیرینتری خواهیم داشت.
نکته۳: در مورد ترکیب با خامه (یا ماست)؛ خامه را ابتدا در ظرف کمی بزنیم تا روان شود بعد به محلول خنک شده اضافه کنیم تا تکه تکه و مخلوط نشده نشود .