مطمئنم عاشق طعم این کبابا میشی😋
مواد لازم
فلفل دلمه ای قرمز-سبز ۱ عدد
۱ قاشق غذاخوری سیر
۲۵۰ گرم دنبه
۱.۵ کیلو گوشت گاو
مقداری گشنیز
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری پاپریکا

سس:
آب پیاز و فلفل
½ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
فلفل دلمه ای ها و سیر رو با غذاساز خرد کنید
به این شکل
آبشو بگیرید و بزارید کنار
دنبه ها رو هم خرد کنید
به این اندازه
حالا نوبت گوشته که میتونید با چرخ گوشت هم چرخ کنید
ترکیب فلفل وسیر رو اضافه کنید
و گشنیز خرد شده
دمبه های چرخ شده رو هم اضافه کنید
نمک
فلفل سیاه
و پاپریکا
۵ دقیقه ای همه موادو خوب باهم مخلوط کنید
روشو بپوشونید و یکی دو ساعتی بزاریدش یخچال
سیخای چوبی رو تو آب جوش یه ساعتی بزارید بمونه
به اون آب اضافه فلفل دلمه ای ها مقداری نمکو فلفل سیاه اضافه کنید
خب حالا دوتا سیخ چوبی بردارید و مثل ویدئو بهش فرم بدید
همه رو به همین صورت آماده کنید و رو توری فلزی بچینید
بزارید تو فر گرم تا ۱۵ دقیقه باشه و بپزن
از فر خارج کنید و روشو با همون سس باقیمونده رومال کنید
دوباره بزارید یه ۷-۸ دقیقه دیگه تو فر و حرارت از بالا و پایین باشه
بعد برگردونیدشون و طرف دیگه رو هم رومال کنیدو یه ۷-۸ دقیقه دیگه دوباره اینطرفو بزارد تو فر آماده بشه
خب اینم از کبابای جذاب و خوشمزه مااا
امیدوارم خوشتون اومده باشه

منبع: deser.city