کف تابه یک ردیف پیاز حلقه شده با قطر زیاد رو بچینین. دو عدد ران مرغ روی پیاز ها بزارین و در تابه رو ببندین تا با حرارت کم بپزه.
برای تهیه سس :
یک قاشق غذاخوری رب،
نصف پیمانه آبجوش،
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، پاپریکا ، کمی پودر زعفران و پودر سیر اضافه و مخلوط کنید .
بعد از چهل دقیقه که مرغ و پیاز آب انداخت،
مرغهارو زیر و رو کرده و سس رو روش بریزین و یک ساعت دیگه زمان بدین .
مرغ خودش روغن میندازه و کامل پخته و نرم میشه .
طعمش معرکه‌اس . برای یکبار هم که شده امتحانش کن. 😍
نوش
منبع: @pluss_mag