هرکی کَوَرگ اصیل سنندجُ خورده بلا استثنا عاشقش شده
بس‌که لذیذ و مقویه🤩🤩
یک کیلو تره شسته و خشک شده رو با چاقو خرد کنین
یک عدد پیاز خرد شده رو داخل قابلمه تفت بدین
هفتصد گرم گوشت چرخ کرده بریزین و کمی تفت بدین
یک قاشق چایخوری نمک، زرد چوبه و فلفل قرمز اضافه و مخلوط کنین
تره ها رو اضافه و ترکیب کنین
ده دقیقه بعد آبش کشیده میشه
شعله گاز رو کم کنین و ۴۰ دقیقه بذارین تا بپزه و تغییر رنگ بده
فقط مواظب باشین نسوزه و ته نگیره
داخل ظرف سرو کنین
با گوجه و خیار شور هم تزئین کنین
این غذا علاوه بر ناهار و شام برای میان وعده هم عالیه
با نون سنگک خیلی میچسبه
نوش جان😍

منبع: @pluss_mag