کیک راحت و بی دردسرکه بافت و طعمش تضمینی عالیه☺️
البته کمی دستور اصلیش رو کم و زیاد کردم که بافت نرمی داشته باشه و بیات نشه زود☺️

🌸کیک قهوه🌸
مواد رو حساس نشید به گرم اندازه بزنید،با هر لیوانی که اندازه زدید با همون همه مواد رو اندازه بزنید😉منم با لیوان اندازه زدم😉
.
مواد لازم:
آرد ===سه لیوان
شکر ===۱/۵لیوان
تخم مرغ ===۶عدد
روغن مایع ===نصف لیوان
آبجوش ===یک دوم لیوان
ماست ===۱/۴ لیوان
بیکینگ پودر ===۳ق.چ سرپر
وانیل=== نصف ق.چ
پودر قهوه=== یک ق.غ
پودر نسکافه ===یک ق.غ(میتونید فقط نسکافه و یا فقط قهوه استفاده کنید)(من دو قاشق پر نسکافه ریختم فقط)

طرز تهیه:
قالب :میان تهی،قطر ۳۰،ارتفاع ۱۰
.
تخم مرغارو با وانیل و شکر ۶-۷دقیقه هم بزنید تا حجیم و کشدار بشه،
بعد روغن و اضافه کنید و کمی هم بزنیدو ماست رو اضافه کنید،پودر نسکافه رو در آب جوش حل کنید و به مواد اضافه کنید
بعد آرد وبیکینگ پودر و رو الک کنید،
(من آرد رو تو همون مرحله آخر الک کردم)
موادتون رو هم بزنید تا گوله آردی باقی نمونه،بعد بریزید تو قالبی که چرب کردید و تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰به مدت ۴۵-۵۰دقیقه.
زمانش بستگی به فرتون داره.من ده دقیقه بیشتر گذاشتم چون دمای فرم پایینه
تزیین:
من شکلات سفید رو با تلخ بنماری کردم و روغن مایع اضافه کردم و روش ریختم.و با دانه قهوه تزیین کردم
برای جدا شدن کیک از قالب هم روغن و کره و ارد رو به نسبت برابر به کف قالب بزنید و قالب رو تا ریختن مواد داخل یخچال بذارید.هایلایت میشه به اسم روغن جدا کننده