دلیل خوش طعم بودن همبرگر رستورانی ادویه های مخصوصی است که استفاده میکنند. با شناخت این ادویه های خاص میتوانید همبرگری به خوشمزگی ستورانها در منزل تهیه کنید.

لیست ادویه های اصلی همبرگر خونگی و رستورانی
همبرگر یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار بین المللی است که با گوشت تهیه می شود. گوشت طعم و بوی خاصی دارد که برای همه خوشایند نیست. برای رفع این بو و خوشمزه شدن همبرگر باید آن را با یک ادویه خوب و خوش عطر ترکیب کنید. در این بخش از آشپزخانه طرز تهیه دو نوع از بهترین ادویه های همبرگر را برایتان آورده ایم.

طرز تهیه همبرگر
مواد لازم برای تهیه ادویه خانگی همبرگر
مواد لازم
میزان لازم
پاپریکا
۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای
۱ قاشق غذاخوری
پیاز چرخ کرده خشک شده
۲قاشق غذاخوری
نمک
۱قاشق چایخوری
فلفل سیاه
 ۱قاشق چایخوری
پودر سیر
۱قاشق چایخوری
ریحان خشک شده
 نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده
 ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه خانگی
همه مواد را در ظرفی با یکدیگر ترکیب نمایید.
۱ قاشق غذاخوری ادویه را به ازای هر نیم کیلو گوشت به مواد اضافه کنید.
۱ قاشق غذاخوری سس سویا نیز برای مرطوب و خوشمزه تر شدن همبرگر به آن بیافزایید.
ادویه را در ظرف دربسته تا ۳ ماه نگهداری کنید.
به جای پاپریکا می توانید از فلفل دلمه ای استفاده کنید.
ترکیب پاپریکا، پودر سیر و شکر قهوه ای به این ترکیب خاص حالت کبابی می بخشد.
مواد لازم برای تهیه ادویه تند همبرگر
مواد لازم
میزان لازم
پودر فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل سفید
۱ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا دودی
۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی
۱ قاشق غذاخوری
نمک
۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر
۱ قاشق غذاخوری
پودر پیاز
۱ قاشق غذاخوری
پودر خردل
۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه ادویه تند
تمامی مواد بالا را داخل مخلوط‌ کن ریخته و به خوبی هم بزنید.
ادویه را چند بار الک کنید تا به خوبی یکدست شوند.
ادویه را داخل شیشه ای خشک و تمیز بریزید.
بهتر است ادویه را در یخچال نگهداری کنید.
یک قاشق و نیم از این ادویه را به ازای هر نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده با آن مخلوط‌ کنید و به خوبی ورز دهید.