اسم این پیتزا چیز بایت هست یعنی لقمه های پنیری(Pizza chesse bites)
مواد لازم جهتدرست کردن خمیر پیتزا
برای تهیه خمیر پیتزا
ابتدا تمام مواد خشک رو مخلوط کنید اب رو کم کم اضافه کنید
خمیر که کمی خودش رو جمع کرد روغن رو اضافه کنید وخوب ورز بدید
خمیرتون که کاملا ورز خورد ونرم شد بهش استراحت ۴۰ دقیقه ای بدید یا تا وقتی که کاملا حجیم بشه
حالا برای فیلینگ روی پیتزا از هر موادی که دوست دارید میتونید استفاده کنید مرغ ریش سبزیجات گوشت چرخ کرده
من گوشت چرخ کرده رو همراه با پیاز قارچ تفت دادم و روی مواد فلفل دلمه وکوجه گیلاسی چیدم
ازپنیر گودا برای بین خمیرم استفاده کردم
پنیرهاتون رو مکعبی برش بزنید
یک سوم از خمیرم رو جدا میکنم به تکه های کوچیک تقسیم میکنم واز پنیرهای خرد شده مکعبی بین خمیرم میزارم وتوی دستم گرد میکنم
خمیرم رو داخل سینی پهن کردم توپک های پنیری رو دورتا دور خمیرم میچینم
کمی سس باربیکیو،فلفل وسیر وسس خردل روی خمیرم میریزم وباکمک قاشق تمام سطح خمیرم رو پر میکنم
روی سس ها رو پنیر موزارلا میریزم وبعد مواد گوشتی دوباره پنیر وتکه های گوجه وفلفل دلمه ای
خمیر رو دوباره میزارم استراحت نیم ساعته تا حجم بگیره
بعد از استراحت نیم ساعته روی توپک های پنیری رو تخم مرغ زده شده کامل برس میکشم وکنجد میپاشم
میزارم توی فر از قبل گرم شده به دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه
امیدوارم درست کنید ودر کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید
منبع: brotchen.kuchen
افطاری بپزیم؛ لقمه های پنیری برای افطار نوجوانان عاشق فست فود
محصولات بخش فروشگاه