مواد لازم املت خرما با گردو
خرما۱۲ عدد
تخم مرغ۵ عدد
گردو۶ عدد
کره به مقدار لازم
طرز تهیه املت خرما با گردو
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۱۰دقیقه
۱
ابتدا پوست خرماها را گرفته و هسته آنها را در آورید و به صورت دلخواه خرد کرده یا پوره کرده و یا درسته کنار بکذارید.مغز کردو ها را ریز کرده یا آسیاب کنید.
۲
در تابه ای مقداری کره را داغ کرده و خرما و گردو را در آن تفت دهید تا رنگ آنها کمی برگردد.
۳
پس از اینکه کمی رنگ خرماها تیره شد و بافت نرم تری پیدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و با قاشق مخلوط کنید ، و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید.
سایر نکات املت خرما با گردو
۱)در صورت تمایل تخم مرغها را جدا شکسته و به همراه کمی زعفران به خرما اضافه کنید.
۲)در صورت تمایل از خرمای بیشتری اسفاده کرده و میزان تخم مرغ را کمتر کنید.
۳)این غذا بسیار مغذی بوده و خیلی زود شما را سیر میکند پس بهتر است مقداری کمتر از مصرف همیشگی خانواده در نظر بگیرید.
۴)این غذا مناسب برای صبحانه یا عصرانه است و بدلیل وجود خرما در این غذا خاصیت انرژی زایی بسیار خوبی دارد ، میتوانید کره و مغز گردو را به کار نبرید ، حتی با خرما و تخم مرغ هم این غذا دارای طعمی فوق العاده است.
۵)باید با حرارت ملایم این غذا را آماده کنید ، بدلیل وجود قند در خرما امکان سوختن آن زیاد است پس مرتب آن را چک کنید.