این حلوای شیرازی رو که خیلی راحت آماده میشه میتونید تو قالبهای خوشگل و به سلیقه خودتون بریزید و برای مهمونیهاتون به عنوان دسر ازش استفاده کنید😍
مواد لازم👇
شکر: یک و نیم لیوان
آب: ۴ لیوان
آب لیموترش: چندقطره(یا مقداری جوهرلیمو)
نشاسته گل: ۱لیوان
گلاب: نصف لیوان
زعفرون غلیظ: به مقدار کافی
روغن مایع: یک سوم لیوان
کره: ۳۰گرم
خلال بادوم تفت داده: یک سوم لیوان
.
اول شکرو با دو لیوان آب و چندقطره آب لیموترش رو حرارت ملایم میذاریمو هم میزنیم تا فقط شکر حل بشه ولی شربتمون نجوشه.
تو یه ظرف دیگه نشاسته رو با دو لیوان آب خوب مخلوط میکنیم تا کل نشاسته ها تو آب باز بشن بعد به شربت اضافه میکنیم و بصورت مداوم هم میزنیم بعد از نیم ساعت گلابو زعفرونو اضافه میکنیم و نیم ساعت دیگه هم میزنیم.روغنو کره رو اضافه میکنیم و نیم ساعت دیگه به هم زدن ادامه میدیم و خلال بادومو که تفت دادیمو اضافه میکنیم و چند دقیقه دیگه هم میزنیم تا جایی که رد قاشق کف قابلمه دیده بشه و صدای جلیز ولیز روغن مسقطی کف ظرف شنیده بشه😉حدودا یک ساعت و نیم تا دوساعت زمان میبره هر چی حرارت کمتر باشه و زمان پخت طولانی بشه نشاسته بهتر میپزه و بوی خامیش گرفته میشه و در کل کیفیتو طعم مسقطیمون بهتر میشه.
به غلظت مناسب که رسید از رو حرارت برمیداریمو داخل ظرف یا قالب میریزیم که نیاز به چرب کردن نداره.بعد از یکساعت که تو محیط بمونه و خنک بشه مسقطی سفت میشه و به راحتی از ظرف یا قالب جدا میشه.
مسقطی اگر خوب قوام نیاد نمیبنده و تو یخچال که بذارید برای نگهداری آب میندازه👌
درست کنید و از خوردنش لذت ببرید😍
منبع: ashpazi.foodspy
با تهیه حلوای شیرازی آشنا شوید
محصولات بخش فروشگاه