برگر بادمجان فقط با ۳ ماده  بدون تخم مرغ، بدون آرد برای گیاه خواران
لوازم برای ۳ برگر:
بادمجان متوسط   یک عدد
۲ قاشق غذاخوری پارمزان
۳ قاشق غذاخوری آرد سوخاری (یا بلغور جو دوسر)
نمک
چاشنی(اختیاری)
پنیر موزارلا 
آماده‌سازی:
🍆 بادمجون رو بشورید، انتهاش رو بردارید و برش بدید و بعد نگینی کنید.  نمک بزنید و بذارید ۱۰ دقیقه بمونه.
بعد از گذشت زمان لازم، اون رو خیلی خوب فشار بدید و همه آب اضافیش رو بردارید.
سرخ کنید تا نرم بشه. 
🍆 حالا همه مواد رو با هم ترکیب کنید و به صورت همبرگر شکل بدید و داخلش رو با پنیر پر کنید. 
می‌تونید تو تابه (هر طرف حدود ۵ دقیقه)، یا در فر (با تهویه، ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه) یا در سرخ کن هوا (۱۹۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه) بپزید!
نوش جان

ویدئو از کانال اجاق گاز