هر یک کیلو توت فرنگى یک کیلو شکر لازم داره
طرز تهیه :
توت فرنگى ها رو تمیز کنید و بشویید
حتما حتما و حتما توت فرنگى‌هایی که زدگى دارن رو جدا کنید
از توت فرنگى درجه یک براى مربا استفاده کنید
اگه توت فرنگى زدگى داشته باشه (همون قسمت هایى که نرم شدن و کمى کمرنگ شدن) و باهاش مربا درست کنید نه رنگ خوبى داره نه مزه خوبى و به مرور کپک میزنه

توت فرنگى ها رو که تمیز کردى و شستى لابه لاش شکر بریز و بزاری شب تا صبح تو یخچال بمونه
بعد بزار رو حرارت نسبتا بالا تا بجوش برسه وقتى بجوش رسید حرارت رو کم کن و بزار بیست دقیقه بجوشه
حتما تو این بیست دقیقه کف هاى روى مربا رو بگیر تا مرباى خوشرنگ و شفافى داشته باشى
هشت دقیقه اخر بهش یک ق چ جوهر لیمو یا دو ق غ ابلیموى تازه اضافه کن و بعد خاموش کن
یکم ک از داغى افتاد انتقالش بدید تو یه ظرف دیگه و بزار خنک شه بعد از بیست و چهار ساعت که تو یخچال موند متوجه رنگ و غلظتش میشید
این مربا بشدت خوشمزه و خوش عطره

ویدئو از poopak_food