پای سیب تا به حال اینقدر خوشمزه و با این بافت نرم شرط میبندم نخوردید 🤝☺️
خودم که عاشقش شدم ،عطرش جوری خونه رو پر کرده بود که نگووو

به جز اون کیویایی که برای بستنی زدیم و خلاص شدیم از دستشون،حالا نوبت این سیبا بود که داشت نرم میشد و باید. راه چاره براش پیدا میکردم ،چه خوب شد که باهاش این پای سیب خوشمزه رو درست کردم 

آرد :۳۰۰ گرم
پودر قند :۱۸۰ گرم
تخم مرغ:۴ عدد سفیده و زرده جدا شه
وانیل یک ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
عسل یا شربت بار :۱ ق غ
کره هم دمای محیط :۲۵۰ گرم
شکر :۲ ق غ و یک قاشق غ دارچین من یه قاشق هم شکر قهوه ای زدم میتونید حذف کنید و سیب دو تا سه عدد
تو ویدیو کامل توضیح دادم فقط اینکه این مقدار به من ۱۳ تا پای سیب کوچیک داد و اضافه اش رو ریختم تو این ماهیتابه پیرکسا و لایه وسط و لایه رویی رو سیب چیدم ظرفتونم حتما کمی چربش کنید
دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۵ الی ۴۰ دقیقه تا جایی که رنگش طلایی شه (دمای فرها متفاوته مراقب باشید زیاد نمونه داخل فر )
نکته بعدی سیب رو دقیقا وقتی میخواهید بزارید بین مواد تو دارچین و شکر بغلتونید چون زودتر بزارید اب میندازه
بافت این پای سیب به قدری به قدری نرم و خوشمزه است که خودم دیوانه وار عاشقش شدم و شد پای ثابت شیرینی هام
ویدئو از ashpazii_setare