بهترین روش پیاز داغ مجلسی رو در این ویدئو یاد بگیرید

چه موادی لازم داریم؟
پیاز
روغن
نمک
آب

چطوری درستش کنیم؟!
پیاز رو خلالی کنید
داخل آب جوش ده دقیقه بحوشونید تا شیشه ای بشه
آبکش کنید وبا آب سر بشورید
با پارچه کمی خشک کنید
داخل روغن داغ حدود نیم ساعت زمان میبره تا سرخ بشه یک ربع اول با حرارت بالا ویک ربع دوم با حرارت پایین

نکات مهم
موقع سرخ کردن پیاز مدام هم بزنید تا یکدست سرخ بشه (هم نزنید زود میسوزه)
پیاز ها باید داخل روغن شناور سرخ بشن