بورک گوشت
مواد لازم براى چهار نفر
یک بسته خمیر مخصوص باقلوا یخ زده نخرید(من برند هومینا استفاده میکنم)
دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه هاى رنگى به اندازه دلخواه
قارچ یک پیمانه خرد شده
نمک یک ق مرباخورى
زردچوبه یک ق چ
فلفل نصف ق چ
پودر سیر یک ق چ
نصف ق چ اویشن
پنیر پیتزا در صورت دلخواه یک پیمانه
مواد سس
کره صد گرم
روغن مایع یک چهارم لیوان
شیر نصف لیوان
مواد میانى را طبق ویدیو اماده کنید
براى سس هم کره و شیر و روغن مایع را با حرارت کم باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید

خمیر را باز کنید یک لایه خمیر برداشته و روى ان را با کمک برس از سسى ک اماده کردید بزنید تا سه لایه خمیر را روى هم گذاشته و هر لایه را سس بزنید ، روى بقیه خمیر ها را با پارچه نمدار بپوشانید چون سریع خشک میشن
حالا از مواد گوشتى و پنیر پیتزا روى خمیر گذاشته و رول کنید و داخل ظرف بچینید و مجدد روى خمیر ها را کاملا سس بزنید و در اخر کمى کنجد و سیاه دانه بپاشید و برش بزنید و داخل فر که از قبل داغ شده بگذارید
دماى فر برقى صد و شصت و فر گازى صد و هشتاد
تا زمانى ک روى نان طلایى شود براى من چهل دقیقه طول کشید
نکته: حتما از خمیر تازه استفاده کنید
این خمیر را میتونید از لوازم قنادیها و فروشگاه هاى زنجیره اى تهیه کنید

منبع: poopak_food