به جرات میگم یکی از خوشمزه ترین شامی هایی که امتحان کردم همین شامی رودباریه البته که با سبزی های محلی مثل چوچاق،خالیواش و پلنگ مشک یه چیز دیگه است.
مواد مورد نیاز:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
یک عدد پیاز رنده شده
سبزی های محلی (چوچاق و خالیواش یک ق چ و پلنگ مشت نصف ق چ)
اگه سبزی های محلی در دسترس نبود میتونید با (جعفری،گشنیز،ریحان یک ق چ و نعنا نصف ق چ) جایگزین کنید.
اگه سبزی تازه در دسترس نبود میتونید از سبزی های خشک شده استفاده کنید.
ادویه ها شامل(زردچوبه یک ق چ، فلفل سیاه و گلپر نصف ق چ،نمک به میزان لازم)
نصف لیوان روغن زیتون
یک ق غ رب گوجه
یک ق غ رب انار
چهار تا پنج عدد گوجه ی پوره شده
پیاز،سبزی و ادویه ها رو به گوشت چرخکرده اضافه کرده و کاملا ورز بدید.
به اندازه ی یه نارنگی از گوشت بردارید و کف دستتون نازک پهن کنید.
شامی ها رو داخل تابه روی هم بزارید اصلا نگران نباشید چون به هم نمیچسبه،روغن زیتون روی شامی ها بریزید.
روی شعله بزارید و در ظرف رو ببندید ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شامی ها بپزه،نیازی به اضافه کردن آب نیست چون خودش آب میندازه.
زمانی که هر دو طرف شامی ها سرخ شد از روی شعله بردارید .داخل همون تابه رب گوجه،رب انار و پوره ی گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید.
زمانی که سس شروع به جوشیدن کرد کنی زردچوبه فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و شامی ها رو داخل سس بزارید و بیست دقیقه صبر کنید که غذا جابیفته بعد هم در کنار کته میل کنید.
این شامی ها واقعا خوشمزه است به شدت پیشنهاد میشه امتحانش کنید.
❤️❤️❤️نوش جان❤️❤️

منبع: shekamoo_haa