تارت خرما یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد ۲۵۰ گرم
شکر۳ قاشق غذاخوری
کره سرد۱۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
آب سرد۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک½ قاشق چایخوری
مواد میانی
خرما۳۰۰ گرم
کره۵۰ گرم
پودر نارگیل۵۰ گرم
شکر¼ پیمانه
آرد۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
پودر دارچین۱ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
مغز گردو⅓ پیمانه
آب½ پیمانه
وانیل یا گلاب¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه تارت خرما 
مرحله اول
برای تهیه تارت خرما خوشمزه ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب الک می کنیم. در ادامه شکر را به همراه نمک به آرد اضافه می کنیم و یه خوبی مخلوط می کنیم، سپس کره را به تکه ها کوچک تقسیم می کنیم.
مرحله دوم
حالا تکه های کره را به آرد اضافه می کنیم، سپس با دست آرد و کره را مخلوط می کنیم تا کره به خورد آرد رفته و آرد به حالت خرده نان در آید. در ادامه تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آب را کم کم آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. در ادامه خمیر را درون کیسه فریزر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند.
مرحله چهارم
حالا پس از گذشت این زمان روی سطح کار را آرد پاشی می کنیم، سپس خمیر را از یخچال خارج می کنیم و روی سطح کار قرار می دهیم، سپس با وردنه باز می کنیم. در ادامه خمیر را درون قالب تارت منتقل می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را درون قالب فیکس می کنیم، سپس اضافی خمیر که از لبه های قالب بیرون زده را برش می زنیم. در ادامه با کمک چنگال روی سطح خمیر را سوراخ ایجاد می کنیم، سپس با یک کاغذ روغنی روی خمیر را می پوشانیم.
مرحله ششم
حالا درون قالب را با نخود یا لوبیا پر می کنیم، سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه خمیر را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
مرحله هفتم
در این مرحله مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا، پوست و هسته خرما را جدا می کنیم، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه آب را به خرما اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا خرما درون آب جوش بماند تا کاملا نرم و له شود. در ادامه زمانی که خرما له و پوره شد، پودر دارچین را به همراه پودر زنجبیل به خرما اضافه می کنیم و هم می زنیم. در ادامه خرما را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله نهم
در این مرحله کره را به خرما اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کره با گرمای خرما ذوب شود. در ادامه مخلوط پوره خرما را به کاسه بزرگتر منتقل می کنیم، سپس شکر و پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.
مرحله دهم
در این مرحله آرد را به همراه تخم مرغ به مخلوط پوره خرما اضافه می کنیم، سپس خوب هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه وانیل را به مواد میانی تارت خرما اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم.
مرحله یازدهم
حالا پس از گذشت ۲۰ دقیقه خمیر تارت را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم از گرمای خمیر کاسته شود. در ادامه نخود یا لوبیا را از روی خمیر بر میداریم، سپس مواد میانی را درون خمیر تارت می ریزیم و با پشت قاشق کاملا پخش می کنیم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله قالب را مجددا درون فر بر می گردانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا بپزد. در ادامه پس از گذشت این زمان تارت خرما را از فر خارج می کنیم، سپس مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله سیزدهم
در نهایت مغز های گردو را به به عنوان تزئین به صورت پخش روی تارت خرما می ریزیم، سپس به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم و برش ها تارت خرما را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس به همراه چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.