بیاین تا باهم لذیذ ترین مرغ دودی رو درست کنیم
سه تکه مرغ رو به همراه یک پیاز داخل قابلمه بزارین و روش آب بریزید.
اجازه بدین به جوش بیاد
ده دقیقه که جوشید آب مرغ رو خالی کنید.
مرغ ها رو دوباره داخل قابلمه بزارید.
یک عدد پیاز رنده شده ، دو حبه سیر رنده شده، یک قاشق غذاخوری رب، نمک وفلفل سیاه و زرد چوبه و فلفل قرمز و پودر پولبیر و پاپریکا، مقداری عصاره زعفران
آب بریزید و در قابلمه رو بزارید تا مرغ یکساعت جا بیفته
بعد از یکساعت اگه آب مرغ زیاد بود در قابلمه رو بردارید تا کمی آبش کشیده بشه.
یک تکه ذغال رو داغ کنید
وسط قابلمه یه ظرف کوچیک نسوز بزارید و ذغال رو روش
بزارید و کمی روغن بریزید تا دود کنه و بعد در قابلمه رو
ببندید. یک ربع زمان بدین تا دود به مرغ ها نفوذ کنه.
حتما این روش رو امتحان کنید که مطمئنم عاشقش میشید.
نظراتتون رو برام بنویسید نوش جان
منبع: @cook.mag