یک کیک بی شیله پیله ای هست، در کمال سادگی زیباست ،خیلی دوسش دارم، نظر شما چیه؟ 

✅مواد لازم:
_تخم مرغ ۶ عدد
_وانیل نوکِ قاشق مربا خوری
_شکر ۱۵۰ گرم (دو سوم لیوان)
_ابجوش ۳ قاشق غذاخوری
_آرد سفید ۱۵۰ گرم ( ۱و یک چهارم لیوان)
اگر کاکائویی میخواین درست کنید به جای یک چهارم لیوان آرد سفید،کاکائو بزنید..
_بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
_۷۰۰ گرم خامه قنادی
_پودر کاکائو
🌸
طرز تهیه:
_(کلیت این کیک به این صورته که به ازای هر تخم مرغ ۲۵ گرم شکر و ۲۵ گرم آرد سفید احتیاج هست)
_آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو ۳ بار الک کنین بذارید کنار.
_کف قالب ۲۰ سانتی رو کاغذ روغنی بذارید (دیواره ها رو اصلا چرب نشه)
_زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید فقط مراقب باشید زرده و سفیده باهم قاطی نشن.
سفیده تخم مرغ رو با نصفِ شکر مخلوط و با دور تند و در یک جهت بزنین تا زمانی که سفید رنگ و مانند خامه بشه و ظرف رو که برمیگردونید نریزه. سفیده رو بذارید کنار.
_زرده تخم مرغ رو هم با مابقی شکر و وانیل، سه چهار دقیقه با دور کند همزن بزنین تا زمانی که کرم رنگ و کشدار بشه سپس آب جوش اضافه کنین و سریع با دور متوسط سه دقیقه بزنین.
_آرد الک شده و سفیده زده شده رو طی سه مرحله همزمان به زرده اضافه و دورانی با کاردک هم بزنین.
فر رو از پانزده دقیقه قبل گرم کنین و سپس کیک رو در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه ( دمای فر ها باهم متفاوته) بمدت حدودا ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بذارین بپزه.
🔴کیکا ک پخته و خنک شدن، سلفون پیچ کنید و چند ساعت یخچال بمونه تا راحتتر برش بزنید.( دو ساعت هم بمونه خنک شه بعد برش بزنید و خامه کشی کنید هم میشه، ولی خب اگه بره یخچال چند ساعت بهتره)
🔴خامه رو قبل از زدن، ده دقیقه بذارید بیرون بمونه تا نرم شه، برای راحت تر نرم شدن میتونید خامه رو با چاقو تکه تکه کنید. دو تا نکته، یکی خامه نباید آب بشه چون فرم نمیگیره، دوم اینکه خامه رو اگه همون‌طور که یخ زده هست فرم بدید با همزن درسته که زود ممکنه شکل بگیره اما بعد از چند دقیقه خامتون شل میشه
نکته بعدی اینکه بهتره از ظرف استیل یا رویی استفاده کنید و این ظرفِ حاوی خامه رو ، داخل ظرفِ بزرگتری ک از یخ پر کردید بذارید چون این ظرفا سرمای یخ رو زودتر منتقل می‌کنه به خامه و باعث میشه خامتون موقع هم زدن سرد بمونه و فرم بگیره.

از صفحه shima.rasoulzade