اگر اهل دیدن فیلم  یا فوتبال باشید حتما عاشق پاپ کورن هم هستید. ذرت بو داده جزو تنقلات سالمی است که کالری بالایی ندارد و می‌توانید  آن را در رژیم غذایی خود بگذارید.اما تهیه این میان وعده سالم فوت و فن‌های خاص خودش را دارد. در ادامه چند اشتباهی را که ممکن است زمان پخت پاپ کورن مرتکب شوید  به شما خواهیم گفت.
  روغن زیاد
اگر روغنی که در قابلمه داغ می‌کنید زیاد باشد، ذرت‌ها درست باز نمی‌شود و به نتیجه‌ای که انتظار داشته‌اید نمی‌رسید.بهترین راه برای آماده کردن این خوراکی، چرب کردن کامل کف ظرف با لایه نازکی از روغن است.
 مرطوب بودن ذرت
قرار دادن دانه‌های ذرت در جای نامناسب، ممکن است آن‌ها را مرطوب کند. ذرت مرطوب حتی در روغن داغ هم به خوبی باز نمی‌شود و قبل از سرخ شدن می‌سوزد.
  نمک دانه‌درشت ممنوع
هر چه نمکی که برای طعم‌دار کردن ذرت‌ها استفاده می‌کنید ریزتر باشد، پاپ کورن خوش‌طعم‌تری خواهید داشت. نمک دانه درشت از روی ذرت‌ها سر می‌خورد و در نهایت پاپ کورنی که آماده کرده‌اید بی‌طعم می‌شود.
 قابلمه را خوب تکان نمی‌دهید
هنگام باز شدن ذرت‌ها نباید در قابلمه را باز کنید و تنها با تکان دادن قابلمه روی حرارت بالاست که همه دانه‌های  ذرت باز می شود . حواستان باشد که درست تکان ندادن قابلمه، باعث سوختن بعضی از ذرت‌ها و باز نشدن دانه‌ها می‌شود.
 ادویه نزنید
 پاپ کورن خوشمزه نیازی به استفاده از ادویه‌های فراوان ندارد. تنها استفاده از کمی نمک برای درست کردن این خوراکی پرطرفدار کافی است. پس سراغ پودر سیر و آویشن و ادویه‌های دیگر نروید.