ابتدا لازم است در مورد چورو یا بامیه اسپانیایی توضیح دهیم. چورو نوعی اسنک است که از اسپانیا و پرتقال سرچشمه گرفته و در جهان و بهخصوص آمریکای لاتین محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در اسپانیا چورو به صورت نازک، کلفت، دراز و یا گره خورده آماده می شود و به عنوان صبحانه به همراه شکلات داغ یا قهوه صرف می شود. این شیرینی یک مشابه ایرانی هم دارد که به آن بامیه میگوییم.
مدت زمان تهیه ۱۰ چورو ۲۰ دقیقه و زمان پخت آن حدودا ۱۰ دقیقه است ( البته به سرعت شما و سایز ظرف موردنظر هم بستگی دارد)
🌸ظرفیت لیوان ← ۲۰۰ میلی لیتر🌸
-,✎مواد لازم :
-,✎برای شربت:
شکر ۳.۵ لیوان
۲.۵ لیوان آب
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
-,✎برای خمیر:
۲ لیوان آب
۲ لیوان + ۱ قاشق غذاخوری آرد
۱ قاشق غذاخوری آرد سمولینا
کمی نمک
۱ قاشق چایخوری شکر
۵۰ گرم کره
۴ عدد تخم مرغ
-,✎برای سرخ کردن:
روغن مایع
-`,✎طرز تهیه :
ابتدا آردُ الک کن، سپس آب و نمک و شکر رو داخل تابه نچسب بریز و روی حرارت زیاد بذار، روغن مایع رو هم اضافه کن ، به محض اینکه جوش اومد، کره و آردهارو داخلش بریز و مرتب هم بزن، تا خمیر جمع بشه، بعد حرارتُ کم کن، و حدود یک ربع مرتب خمیرُ زیرورو کن تا بپزه و گرم بشه، و یک خمیر نرم و یکدست حاصل بشه، تابه رو از روی حرارت بردار و خمیرُ به ظرفی دیگه منتقل کن، خمیر که کمی خنک شد، تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کن و با دست یا همزن یا… مخلوط کن، حالا شیشه نوشابه رو مانند فیلم آماده کن و خمیرُ داخلش بریز و بامیه ها رو شکل بده و داخل روغن شناور سرخ کن، تابه رو مدام تکان بده تا خوب سرخ بشن، بعد که خوب سرخ شد، داخل شربت سرد بنداز و اجازه بده یکی دو دقیقه بمونه و شربت جذب بامیه بشه، بعد از شربت خارج کن و تو صافی بذار تا شهد اضافیش بره، و در آخر پودرپسته بپاش و نوش جان کن .
*نکته:
میتونی خمیر بامیه رو داخل قیف با سر ماسوره ستاره ای بریزی و به شکل نیم دایره ماسوره بزنی.