مواد لازم:

برای ۳ تا ۴ نفر
برنج ۲ پیمانه
رشته پلویی ۱۵۰ گرم (حدود یک بشقاب خورش خوری)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
ماست چکیده حدود نصف لیوان
زعفران به میزان لازم
گلاب ۱ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
کشمش پلویی ۳ تا ۴ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه ، دارچین ، پاپریکا ، جوز هندی به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ

یک دونه پیاز رو خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم .گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و با پیاز تفت دادم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا ،دارچین ، جوز هندی و رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن از حرارت برداشتم .
برنج رو که از قبل خیسونده بودم داخل آب جوش ریختم .دو دقیقه قبل از آبکش کردن ، رشته پلویی رو ریختم و بعد از دو دقیقه آبکش کردم .
زرده تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، روعن مایع ، نمک ، گلاب رو با هم مخلوط کردم . از مواد رشته پلو اضافه کردم و ترکیب کردم .
کف قابلمه کمی روغن ریختم ،چند تا ورق سیب زمینی قرار دادم . کمی از مواد رشته پلو داخل قابلمه ریختم و فشرده کردم ، روش از مواد گوشتی ریختم و مقداری از رشته پلو و فشرده کردم و کمی کشمش پلویی که کمی با روعن تفت دادم ریختم و مابقی مواد رشته پلو و فشرده کردم .روش کمی روغن آب ریختم و روی حرارت رو به کم حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه قرار دادم و بعد از پخت روش دیس قرار دادم و برگردوندم .