این آموزش بستنی سنتی رو با خیال راحت امتحانش کن ،به سبک بازاری و حتی میشه گفت بهتر.😍👌
خوش بافت ،اصلا یخی نیست ،به همزن و دستگاه هم نیازی نداریم😇
🌻مواد لازم🌻
شیر یک لیتر
پور ثعلب یک و نیم ق چ سر پر
شکر ۴۰۰گرم
زعفران غلیظ شده ۲الی ۴ق غ
خامه صبحانه ۳۰۰گرم(۲۰۰گرم داخل بستنی و ۱۰۰گرم برای تکه های یخی خامه)
گلاب ۱ /۴پیمانه
آب ۱/۳پیمانه
❄شیر و ثعلب را با مخلوط کن ترکیب کرده و بعد روی حرارت میزاریم بجوش بیاد.
❄در ظرفی دیگر شکر و آب و گلاب و زعفران را ترکیب کرده میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و قوام بیاد. ده دقیقه بجوشه
❄شربت آماده شده و شیر را ترکیب میکنیم
❄خامه صبحانه را با کمی شیر داغ ترکیب کرده تا هم دما شوند سپس به شیر اضافه میکنیم.
❄از روی حرارت برداشته کمی که سرد شد داخل فریزر قرار میدیم
❄هر ۴۵دقیقه با قاشق چوبی بستنی را هم میزنیم تا اصلا یخ نزنه و کم کم حالت خامه ای بشه.این کار را باید۶بار انجام بدیم.
❄بار آخر که هم میزنیم تکه های خامه و مغزیجات دلخواه را اضافه میکنیم .
❄در قالبی فلزی که نایلون کشیدیم مطابق فیلم بستنی رو میریزیم و میزاریم فریزر ده ساعت بمونه.

✅نکات مهم:
۱️⃣سعی کنید از شیر پر چرب استفاده کنید.
۲️⃣اضافه ‌کردن خامه تکه شده اختیاریه،قابل حذفه.
۳️⃣بستنی بعد از منجمد شدن کمی رنگش روشن میشه ،به میزان و رنگ زعفران در بستنی توجه کنید
۴️⃣زعفران قابل حذفه و جایگزین پودر کاکائو هم‌میتونید بزنید.
منبع: ‏@cookkadee